Een vergadering, workshop of training op een unieke, inspirerende locatie? Een plek waar u in alle rust kunt werken aan nieuwe plannen? Anafora is uitermate geschikt voor iedere zakelijke bijeenkomst. Uiteraard beschikken al onze zalen over moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde bijenkomst.

Teambuilding

feesten & Jubilea

Vergaderen

Trainingen

Bedrijfsfeesten, kerstborrels en diners

Het jaar feestelijk afsluiten bij Anafora

We gaan richting het einde van 2023 en dat betekent dat we reflecteren op de getallen van dit jaar en doelen gaan stellen voor 2024.
Daarom is het tijd om elkaar te verwelkomen en jullie bedrijf een boost te geven met een event of vergadering. Wacht niet langer en laat ons weten wanneer je jouw evenement wilt plannen voor de jaarafsluiting!

Speciaal voor de feestdagen bieden we in november en december feestelijke diners en borrels aan. Zo kan u samen met collega’s of partners de koude winterdagen feestelijk afsluiten. Benieuwd naar de mogelijk heden? Neem gerust contact op!

Centraal gelegen in hartje Nederland

Midden in Utrecht in het groen van het Màximapark vind u onze evenementen locatie. Goed bereikbaar vanuit alle hoeken van Nederland!

Uw bijeenkomst op maat gemaakt

Ons team denkt graag mee over de perfecte invulling van uw bijeenkomst! Van een mooie zaal tot de activiteiten en de catering!

Unieke binnen/buiten locatie

Van vergaderruimtes met uitzicht over het water tot grote zalen met een terras in het groen. Ervaar zelf het ultieme binnen/buiten gevoel!

Uw bijeenkomst in het groen!

Onze prachtige zalen voor
iedere bijeenkomst een oplossing

Vergaderen in het groen!

Zoekt u een vergaderruimte? Wij bieden u diverse vergaderarrangementen voor een vaste prijs per persoon.

  • 4-uurs arrangement
  • 4-uurs lunch arrangement
  • 8-uurs arrangement

Snel boeken? Dat kan via onderstaande tool! Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerte formulier en dan bespreken we graag uw wensen.

Bijeenkomsten in het groen

Onze zalen zijn plekken waar inspiratie, inzicht en verbinding gemakkelijk ontstaan. Alle ruimtes hebben natuurlijk lichtinval en uitzicht over het park en de Viking rijn. De grote parkzalen hebben een hoog plafond en kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd. Door de openslaande deuren in de ruimtes krijgt uw gezelschap ook toegang tot het privéterras. Zo maken we optimaal gebruik van het binnen/buiten gevoel.

ONTDEK ANAFORA

Wat onze bezoekers
zeggen over Anafora

Vanwege het mooie weer konden we onze meeting van een binnenruimte naar het buitenterras verplaatsen. Wat direct opvalt aan het pand is het architectonische ontwerp en de prachtige natuurlijke omgeving van het Maximapark.

Maaike Hoogenboom

Een super locatie waarbij een bijeenkomst/vergadering goed te combineren is met een mooie omgeving. De service was uitzonderlijk!!

Angela Schuitemaker-Loiaconi

Mooi ruime zaal met een mogelijkheid om de buitenruimte te gebruiken via terrasdeuren. Flexibele medewerkers waardoor je gastvrij ontvangen wordt

Ella ten Brink

De mooie omgeving biedt veel opties om een buitenactiviteit te koppelen aan je meeting of feest. De lunch was voortreffelijk, kortom we hebben een heel aangenaam verblijf gehad bij Anafora. Bedankt!

Maaike Hoogenboom

Vraag een offerte aan!

Hoe heeft u ons gevonden?