Een spetterend verjaardagsfeest of een gezellige familiereünie? Samen vieren, in ‘t klein of in het groot, bij Anafora wordt iedere gelegenheid een feest! Samen met jou kijken we naar een passende ruimte voor jullie bijeenkomst. Mogen we je uitnodigen de mogelijkheden te bespreken?

Familiereünie

Verjaardag

Jubileum

Babyshower

Het leven vieren doe je natuurlijk in stijl

Onze prachtige zalen voor
ieder feestje een plek

Midden in de natuur

Midden in de natuur bijeenkomen met geliefde en vrienden. Anafora is een plek om samen het leven te vieren. Alles in en rondom Anafora werkt daar aan mee.

Culinair genieten

Voor uw reunie of feest bespreken wij graag de gewenste culinaire invulling. Denk hierbij aan een buffet, een à la carte diner of een walking dinner. Binnen ons foodbook hebben we voor ieder wat wils.

Kindvriendelijk

Onze locatie ligt midden in het park, naast de bosspeeltuin. Terwijl jullie tijdens de bijeenkomst genieten van een hapje en een drankje kunnen de kids in alle vrijheid spelen in de speeltuin.

Feesten & Partijen

Een familiereünie, verjaardag, jubileum of babyshower, er is altijd iets om op te proosten! Van groot feest tot intiem samenzijn: Wij ontzorgen in de organisatie, met een passende ruimte en culinaire invulling. Gezellig met elkaar, omringd door natuur en in goede handen: dat is Anafora. Wij verwelkomen jullie graag!

Parkzalen

Onze zalen zijn plekken waar inspiratie, inzicht en verbinding gemakkelijk ontstaan. Alle ruimtes hebben natuurlijk lichtinval en uitzicht over het park en de Viking rijn. De grote parkzalen hebben een hoog plafond en kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd. Door de openslaande deuren in de ruimtes krijgt uw gezelschap ook toegang tot het privéterras. Zo maken we optimaal gebruik van het binnen/buiten gevoel!

Ontdek anafora

Wanneer bijeenkomen écht waardevol is

Ook een uitvaart is prachtig geregeld bij Anafora

In alle rust afscheid nemen van uw geliefde. Binnen Anafora bieden we de mogelijkheid voor een mooie afscheidsceremonie of condoleance. Wij luisteren graag hoe we het afscheid zo persoonlijk mogelijk voor u kunnen maken.

Wat onze bezoekers
zeggen over Anafora

”Mijn lieve vrouw heeft genoten van een verrassingsfeestje ter ere van haar 50-ste verjaardag met vrienden. Dankjewel voor jullie inzet  en vriendelijke service!”

-Richard Jeremy-

''Tijdens ons huwelijksjubileum heerlijk gegeten, plezierige bediening gehad en we hebben vooral gewaardeerd dat we van te voren onze wensen goed konden bespreken.”

-Conny-

“Alles was goed verzorgd.  Fijne ontvangst, lekkers bij de koffie en een heerlijke broodjeslunch.”

-Capgemini-

“Een flexibel team, een vriendelijk ontvangst en de hapjes en drankjes waren van goede kwaliteit. We kijken terug op een geslaagde avond en komen graag nog eens terug!”

-Karolien van den Brekel-

Vraag een offerte aan!

Hoe heeft u ons gevonden?