Trouwen op een romantische buitenlocatie? Midden in het groen én aan het water? Ons park is elk seizoen prachtig!

Kiezen jullie voor chique en stijlvol of staan jullie liever met bloemen in het haar op blote voeten in het gras? Willen jullie dineren aan lange gedekte tafels of creëeren jullie liever een festivalgevoel met hippe foodtrucks? Natuurlijk zijn jullie welkom om onze trouwlocatie te bezichtigen. We bespreken graag jullie wensen en doen er alles aan om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken!

Trouwen in het groen

Buiten trouwen, zelfs aan het water. Ja dat kan! Daarnaast is onze locatie door haar ligging en vele ramen een perfecte binnen/buiten locatie.

Officiële trouwlocatie

Naast de officiële huwelijksvoltrekking, kan ook de receptie, het diner en de feestavond in de zon of onder de sterrenhemel bij ons worden gevierd!

eindeloze mogelijkheden

Samen met onze weddingplanner creëren jullie een prachtige en zorgeloze dag, zodat jullie optimaal kunnen genieten van elkaar en jullie geliefde

Trouwen doe je natuurlijk in stijl

De ideale binnen/buiten locatie voor jullie mooiste dag

Officiële trouwlocatie

Anafora is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrecht. Dat betekent dat jullie de hele dag op één locatie kunnen vieren. Van de ceremonie tot een spetterend trouwfeest. Zelfs voor de fotoreportage hoeven jullie het mooie Máximapark niet uit! Zien jullie het al voor je?

Onze Weddingplanner

Meet Doortje, onze weddingplanner! Zij nodigt jullie van harte uit om de sfeer van onze locatie zelf te komen proeven. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laat zij alle mogelijkheden en ruimtes zien. Samen bekijken jullie hoe Anafora een onvergetelijke invulling kan geven aan de dag van jullie dromen!

Of bel haar direct op: 030 677 10 05

Ontdek Anafora

Hebben jullie ons al gespot?

Married at first sight

Vanaf nu te zien op Videoland! Onze locatie, Anafora, in het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake. Hebben jullie al gekeken?

Wat onze bruidsparen
zeggen over Anafora

”Wat hebben wij genoten op 12 mei! Heel erg bedankt voor al jullie inzet om er voor ons een onvergetelijke dag van te maken. Anafora zal voor altijd een speciale plek blijven!”

Jill & Esmee

”Wat hebben we genoten van onze trouwerij bij Anafora. Na twee keer uitstellen van onze dag was het 11 september zover. We konden mede dankzij de flexibiliteit onze ceremonie in de Japanse tuin doen.”

Lianne & Peter

”Anafora is fantastisch! Van A tot Z was alles geregeld. Het is een locatie die zeer ervaren is wat betreft bruiloften, dat merk je gelijk.”

Sharon & Melvin

”Wat hebben we een prachtig trouwfeest gehad bij Anafora! En heerlijk dat ons een hoop geregel uit handen werd genomen door het toppersoneel, dat heel goed meedacht en ook op de dag zelf op een heel prettige manier aanwezig was. We vonden het ook heel fijn dat we onze eigen catering konden regelen (pizzafoodtruck!).”

Erwin & Anna

Interesse? Neem contact met ons op!

Hoe ziet jullie dag eruit?
Hoe hebben jullie ons gevonden?