[fusion_events cat_slug=”” past_events=”no” order=”ASC” number_posts=”12″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”auto” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_alignment=”” content_length=”excerpt” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”load_more_button” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

De Bosspeeltuin ligt naast Anafora, midden in de natuur van het prachtige Máximapark. Het is een plek waar kinderen naar hartelust hun fantasie kunnen volgen en heerlijk kunnen ravotten. De bijna uitsluitend houten speeltoestellen zijn bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en nodigen uit tot samen ontdekken en samen spelen.

Er staat een hek om de gehele speeltuin. De enige in- en uitgang grenst direct aan het terras van Anafora. Zo kun je als ouder, opa of oma rustig genieten van een hapje of een drankje, terwijl je (klein)kinderen lekker spelen.

Het terras van Anafora grenst direct aan de Oude Vikingrijn. Je kunt bij Anafora ook een kano, een sup of een zwaan-waterfiets huren, zodat je het Máximapark vanaf het water kunt ontdekken.

Dit is er te beleven!

  • Kenmerk 1

  • Kenmerk 1

  • Kenmerk 1