Zalen overzicht

De perfecte locatie voor uw trouwdag met een prachtige ligging in het park, de lichte ruimtes met hoge ramen en smaakvolle inrichting. Beleef en geniet van de knusse sfeer, de lekkere hapjes en onze vriendelijke, gastvrije bediening.

Een besloten diner voor een intiem gezelschap of een stijlvol feest met 200 gasten? Anafora biedt meerdere, lichte ruimtes speciaal voor de belangrijkste dag in uw leven, uw huwelijksdag.

Met uitzicht op de Vikingrijn, de Japanse tuin en de Binnenhof waant u zich midden in het groen van het Máximapark, met mogelijkheid tot wandelroutes door diverse kunstwerken. Laat u verrassen door een bijzonder en opvallend gebouw, naar ontwerp van dhr. Cuypers.

De Anaforazaal (120 m2) wordt dagelijks gebruikt als restaurant, maar is flexibel in te richten voor vergaderingen, borrels en diners. Indien gewenst is het mogelijk om de zaal deels te verduisteren. Het restaurant beschikt over veel ramen en openslaande deuren met directe toegang tot het terras. AV-materiaal is beschikbaar.

Deze sfeervolle ruimte (50 m2) is zeer flexibel in te richten; diverse soorten opstellingen zijn mogelijk. Deze lichte zaal beschikt over veel ramen en openslaande deuren met directe toegang tot eigen terras. AV-materiaal is beschikbaar. Deze zaal staat in verbinding met het restaurant, maar is afsluitbaar en geluidsdicht.

De Cuyperszaal (30m2) is gelegen op de 1e verdieping en biedt u en uw gasten uitzicht op de Japanse tuin en de Vikingrijn. De zaal is standaard uitgerust met een LCD-scherm met HDMI- en VGA-aansluiting en gratis WiFi. Daarnaast beschikt de zaal over daglicht en klimaatbeheersing. Een perfecte ruimte voor directiebijeenkomsten, private dining, een besloten bijeenkomst of borrel.

De open Vide (12 m2) op de 1e verdieping is een knusse ruimte en bij uitstek geschikt voor een informele brainstormsessie of zakelijk(e) lunch en/of diner.