Zalen overzicht

NaamloosMet uitzicht op de Vikingrijn, de Japanse tuin en de Binnenhof waant u zich midden in het groen van het Máximapark, met mogelijkheid tot wandelroutes door diverse kunstwerken. Laat u inspireren door een bijzonder en opvallend gebouw, naar ontwerp van Cuypers.

Een besloten diner voor een intiem gezelschap of een stijlvol feest met 200 gasten? Anafora biedt meerdere, lichte ruimtes speciaal voor uw (besloten) receptie of feest, zakelijke meeting, borrel, lunch of diner.

We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in Anafora. Voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé, arrangeren we in overleg
met u graag een passende ambiance voor uw bezoek.

NIEUWBOUW – Opening september 2018 

Op dit moment wordt er een prachtige aanbouw met nieuwe Parkzalen gerealiseerd. Dit extra pand biedt een stijlvolle grote zaal (150 pers) met eigen tuin & terras, een unieke underground ‘Men’s Cave’ en een workshop-keuken . Een Buitenhof met fontein, geschikt voor bijv. het plaatsen van foodtrucks, maakt de setting compleet. In combinatie met de overige zalen een ideale locatie voor grotere evenementen. Voor meer informatie over de nieuwbouw en mogelijkheden neemt u contact met ons op via welkom@anafora.nl.

De Anaforazaal (120 m2) wordt dagelijks gebruikt als restaurant, maar is flexibel in te richten voor vergaderingen, borrels en diners. Indien gewenst is het mogelijk om de zaal deels te verduisteren. Het restaurant beschikt over veel ramen en openslaande deuren met directe toegang tot het terras. AV-materiaal is beschikbaar.

Deze sfeervolle ruimte (50 m2) is zeer flexibel in te richten; diverse soorten opstellingen zijn mogelijk. Deze lichte zaal beschikt over veel ramen en openslaande deuren met directe toegang tot eigen terras. AV-materiaal is beschikbaar. Deze zaal staat in verbinding met het restaurant, maar is afsluitbaar en geluidsdicht.

De Cuyperszaal (30m2) is gelegen op de 1e verdieping en biedt u en uw gasten uitzicht op de Japanse tuin en de Vikingrijn. De zaal is standaard uitgerust met een LCD-scherm met HDMI- en VGA-aansluiting en gratis WiFi. Daarnaast beschikt de zaal over daglicht en klimaatbeheersing. Een perfecte ruimte voor directiebijeenkomsten, private dining, een besloten bijeenkomst of borrel.

De open Vide (12 m2) op de 1e verdieping is een knusse ruimte en bij uitstek geschikt voor een informele brainstormsessie of zakelijk(e) lunch en/of diner.