Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje, afscheidsborrel of bedrijfsfeest?

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsdag of kerstborrel met het hele bedrijf? Vaak kan een andere locatie dan uw huidige kantoorpand, in een andere ambiance met een ander uitzicht het verschil maken. De keuze van locatie en de sfeer die deze locatie ademt zijn van essentieel belang.

Liever niet in hartje Utrecht wegens betaald parkeren, maar wel een locatie met een centrale ligging in het land? Anafora is centraal gelegen in West-Utrecht, nabij de snelweg en toch in het groen van het Máximapark, met gratis parkeerplaatsen en Wifi.

bedrijfsuitje

Geocache in het Máximapark – (€ 1,50 per persoon, € 50,- borg per apparaat)
Met behulp van een GPS apparaat op zoek naar de verborgen schat in het Máximapark? Het kompas wijst u door het invoeren van de coördinaten de weg naar de schat. Onderweg komt u langs de Zingende Beelden; 7 prachtige internationale kunstwerken in het Máximapark. Geeft u bij uw reservering s.v.p. tevoren aan dat u gebruik wenst te maken van een GPS apparaat.

One Events

One Events is een jong en dynamisch organisatiebureau dat jaarlijks zo’n 200 bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten verzorgt. Bijna dagelijks zorgen zij met een team van (outdoor) instructeurs en leveranciers ervoor dat een personeelsuitje, teambuildingsuitje of familie en/of vriendenevenement een ware beleving wordt. Zij bieden hun klanten een grote diversiteit aan leuke activiteiten, workshops, teambuilding programma’s en vergaderbreaks. Hun favorieten:

Valkeniersworkshop | diverse ‘Team & Fun’ Teambuilding activiteiten | Workshop Koe schilderen | Workshop Glas blazen | Workshop Percussie | PubQuiz

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Sebastiaan Sleeuwenhoek van One Events via 0345 633819 / 06 22360442 of bekijk de website www.one-events.nl.

Mister Utrecht

Mister Utrecht biedt bedrijfsuitjes & teambuilding aan in Utrecht & omgeving. Speciaal voor het Máximapark heeft Mister Utrecht de populaire tablet-game The Target ontwikkeld. Ook kunnen we in samenwerking met Anafora een Close Up Magic workshop en een Pub Quiz verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 030 268 7235 of stuur een mail naar info@misterutrecht.nl . Ook kunt u natuurlijk een kijkje nemen op de website www.misterutrecht.nl

Puur* Events

Interesse in een leuke activiteit bij Anafora of heeft u speciale wensen voor uw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje? Vertel Puur* Events uw idee en zij zorgen voor de uitvoering van A tot Z. Geen uitdaging is hen te groot. Van speciale uitnodigingen, een actieve middag, een spetterend entree, volledig gethematiseerd, met eten en drinken. Favorieten bij Anafora?

Bubble voetbal | Expeditie Robinson | PubQuiz | Casino Party | Hollywood Feest | Fout Feest

De mogelijkheden zijn oneindig en bovenstaande is slechts een greep uit hun assortiment. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Puur* Events via 030-2145099 of bekijk de website www.puurevents.nl. Zij helpen u graag bij een voorstel geheel naar wens en een dag om nooit te vergeten.

Swinging.nl

Swinging.nl kan voor de juiste muziek zorgen tijdens uw bedrijfsfeest of evenement, met o.a. een coverband, drive-in show en themafeest. Swinging.nl verzorgt o.a. coverbands, drive-in shows en complete themafeesten voor uw bedrijfsfeest, huwelijk of verjaardagsfeest. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Swinging.nl via 010-2818633 of bekijk de website www.swinging.nl.