Zaken doen

Vergaderen, bedrijfsborrelen of een bedrijfsfeest?

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw meeting, brainstorm, workshops of een teambuildingsdag met het hele bedrijf? Of wilt u een zakelijke overeenkomst beklinken met een diner of borrel in stijl? Voor iedere zakelijke gelegenheid, klein of groot, kunnen we een passend arrangement voor u maken. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan een (winter-)BBQ, à la carte diner, walking dinner of buffet.

Anafora is centraal gelegen in West-Utrecht; nabij de snelweg en toch in het groen. Onze unieke locatie midden in het Máximapark biedt meerdere prachtige ruimtes speciaal voor uw zakelijke bijeenkomsten. De Cuyperszaal en de Máximaparkzaal zijn bijzonder geschikt voor (besloten) zakelijke meetings en als boardroom. Daarnaast is het ook mogelijk uw bedrijfsfeest, congres of diner plaats te laten vinden in de Anaforazaal. Al deze ruimtes hebben veel daglicht en een prachtig uitzicht op een deel van het park.

 

NIEUWBOUW –  Opening eind september 2018 

Op dit moment wordt er bovendien een prachtige aanbouw met nieuwe Parkzalen gerealiseerd. Dit extra pand biedt een stijlvolle grote zaal (150 pers) met eigen tuin & terras, een unieke underground ‘Men’s Cave’ en een workshop-keuken . Een Buitenhof met fontein, geschikt voor bijv. het plaatsen van foodtrucks, maakt de setting compleet. In combinatie met de overige zalen een ideale locatie voor grotere evenementen. 

Meer informatie over onze zalen

Bekijk hier onze zakelijke brochure

Bekijk hier onze vergaderarrangementen

Anafora biedt u:

  • Een inspirerende plek – midden in het Máximapark
  • Gastvrij en zorgeloos zaken doen
  • Centrale ligging nabij de A2 en A12
  • 100 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis vervoer van en naar parkeerplaats per Anafora Club Car
  • AV-faciliteiten en gratis Wifi.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op. We doen u graag een voorstel op maat!