26 November – Wijn & Spijs fietstocht

Pak je fiets en ontdek de culinaire kwaliteiten van Utrecht Nieuw West!

In navolging op de beregezellige Vinex Kroegenfietstocht organiseert VeloVinex op zaterdagavond 26 november een Wijn & Spijs Fietstocht door Utrecht Nieuw West. In Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern is een rijk arsenaal aan horeca te vinden, van restaurants, eettentjes en kroegen tot een heuse bierbrouwerij. Heb jij ze al ontdekt?

VeloVinex maakt het je makkelijk en organiseert met vier locale restaurants en MerlijnWijn.nl een toffe fietstocht voor buurtbewoners. Zo leer je elkaar én de horecaondernemers in je woonomgeving kennen.

De enthousiaste deelnemende restaurants zijn: De Brouwerij, Brasserie Grauwaart, Restaurant Zuiver en Parkrestaurant Anafora. Hun chefkoks presenteren vijf tongstrelende gerechtjes waarbij onze fietsende sommelier Wim Merlijn van MerlijnWijn.nl passende wijnen verzorgt.

Na afloop van de fietstocht worden de recepten inclusief het bijpassend wijnadvies via de VeloVinex facebookpagina en de website van MerlijnWijn.nl en gedeeld. Een verrukkelijk menu samenstellen voor de de aanstaande feestdagen was nog nooit zo gemakkelijk.

Wil je ook meefietsen en smullen? Reserveer dan vast een plek door een kaart te kopen via de website van MerlijnWijn (www.merlijnwijn.nl). De kaarten kosten €55 voor vijf gerechtjes met 4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee. Of €45 voor vijf gerechtjes, water en koffie/thee.