Wereldlichtjesdag

Ook in Leidsche Rijn willen wij onderdeel zijn van het wereldwijde ‘lint van licht’ en samen met jullie stilstaan bij alle kinderen -van alle leeftijden- die zijn overleden en die jullie meedragen in jullie hart.

Voor wie?
Of je vader of moeder bent, broer(tje) of zus(je), opa of oma, oom of tante, juf of meester, vriend of vriendin … wil je een kind gedenken, voel je dan welkom. Iedereen die een kind mist is van harte welkom dit kind te gedenken, een kaars voor hem of haar aan te steken en zo verbonden te zijn met het lint van licht dat op die tijd voor alle overleden kinderen de wereld rond gaat.

Waar en hoe laat?
De herdenkingsbijeenkomst wordt gehouden op zondag 13 december in het Máximapark, in het Amfitheater in de Bosspeeltuin naast ons restaurant. Vanaf 18.15 uur bent u welkom en om 18.30 begint het programma met sprekers, muziek, een gedicht en iedereen die dat wil kan een lichtje ontsteken voor zijn of haar kind. Het hart van de bijeenkomst is het aansteken van de grote kaars om 19.00 uur en het noemen van de namen van de kinderen die we met elkaar herdenken. Het programma duurt tot ongeveer 19.15 uur, daarna is er in de kleine zaal van Anafora iets warms te drinken en gelegenheid om na te praten. Voor alle duidelijkheid, het Amfitheater is buiten; kleed je warm aan en neem gerust een kussentje mee.
Je kunt parkeren op de parkeerplaats van het park, Utrechtseweg 4 in Vleuten. Daarna is het ongeveer 5 min. lopen naar het theehuis. Het park is voetgangersgebied.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan via info.wereldlichtjesdaglr@gmail.com door het opgeven van je naam, met hoeveel personen je komt, voor wie je een kaarsje wilt aansteken en of je wilt dat zijn of haar naam genoemd wordt. Je kunt op dit e-mailadres ook terecht voor informatie of als je vragen hebt.

Organisatie
Wereldlichtjesdag 2015 Leidsche Rijn wordt georganiseerd door een aantal mensen uit Leidsche Rijn die dit initiatief een warm hart toedragen en op hun eigen manier betrokken zijn bij nabestaanden van kinderen.

Caroline de Bruijn | Amenti UitvaartverzorgingWereldlichtjesdag
Ilja Geensen | Brasa praktijk voor rouw en verlies
Leonita Gerssen | Afscheidsgedichten
Miriam van Kreij | MirreMaan
Narda Delhaas | Amenti Uitvaartverzorging

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.