NTBO Keurmerk Trouwen

logo nieuwHet Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven.
Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers door de screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau zijn gekomen,
er verschillende referenties positief beoordeeld zijn en de mystery guest goed, professioneel en gastvrij behandeld is.

PROFESSIONEEL

Wij bieden u van het intake gesprek tot de evaluatie een betrokken en professionele partner. Uw droomhuwelijk kan van ceremonie tot feest bij Anafora gevierd worden. Onze Event Manager draagt zorg dat u hiertoe altijd een voorstel op maat ontvangt. Vervolgens zet ons ervaren team op de dag zelf de puntjes op de i in de uitvoering!

BETROUWBAAR 

De kernwaarden van Anafora zijn ‘Vrijheid in bewustzijn, Liefde tot de ander en Respect voor al wat is’. Deze spreuk hangt centraal boven de bar & de keuken in het ‘hart’ van het bedrijf. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het realiseren van de ‘dag van uw leven’, en u kunt vertrouwen op onze inzet en passie dit te bewerkstelligen.

INNOVATIEF

Anafora is vier jaar geleden geboren uit het idee om een unieke en inspirerende locatie te ontwikkelen, om samen het leven te vieren. Het resultaat is een sfeervol Parkrestaurant gebaseerd op een schetsontwerp van de wereldberoemde architect Pierre Cuypers (bekend van het Rijksmuseum en Kasteel De Haar). Op culinair vlak geniet u bij Anafora van pure en eerlijke gerechten, voornamelijk biologisch en uit de streek.