Referenties

“Wij zijn in de middag(binnen)getrouwd. Alle stoelen stonden mooi klaar en voor de kinderen die er waren lagen er grote kussens op de grond. Na de ceremonie hadden wij een borrel, alle mensen die daarbij aanwezig waren hadden een glas champagne gekregen zodat wij allemaal konden proosten. Daarna werd er buiten alles klaargezet voor de bbq er was meer dan genoeg eten en het was heerlijk. Ondertussen kwam de band alles klaarzetten voor het feest. Er is ook een ruimte waar wij ons even terug konden trekken, wat heel erg fijn is. Ondertussen werd de dansvloer vrij gemaakt en kon de band beginnen met spelen. Kortom een top dag met een hele relaxte sfeer. Helemaal wat wij wilden. Het personeel loopt totaal niet ‘in de weg’ maar zeer zeker waren er genoeg aanwezig voor het brengen van drankjes en hapjes. De hele avond heeft de dansvloer vol gestaan.”
Erik en Marloes

Het was een hele mooie en warme dag. In het Maximapark en dus de perfecte locatie. Als we het nog een keer zouden kunnen doen, dan waren we weer hier getrouwd.
Hamza en Lyske

“We zijn heel blij met Anafora. We hebben alles naar eigen wensen kunnen doen zoals de planning, welk eten, welke aankleding e.d. We werden geadviseerd hoeveel tijd alles precies zou gaan kosten (zoals het eten) en van onze gasten hoorden we terug dat zij het een erg relaxte dag vonden. Niets ging te snel. Daarnaast vonden ze de sfeer fantastisch en het eten heerlijk. Het personeel was prima. Het was heel erg leuk dat we een keer mochten komen proef-eten.”
Rik en Bertina

“Op zoek naar de perfecte locatie voor onze trouwdag kwamen we terecht bij Anafora. Meteen de eerste keer dat we gingen kijken waren we verkocht. De prachtige ligging in het park, de lichte ruimtes met hoge ramen en de smaakvolle inrichting maakten dat we onze bruiloft hier helemaal konden voorstellen. Van veel gasten van de bruiloft hebben we gehoord dat ze genoten van de knusse sfeer, de lekkere hapjes en de vriendelijke bediening. Anafora, bedankt voor jullie gastvrijheid!”
Henk Jan en Elke

“Op 5 september 2014 mochten wij bij jullie trouwen. Een geweldig mooie locatie en het park zorgde voor prachtige foto’s, het burgerlijk huwelijk was binnen, maar door de openslaande deuren toch midden in de natuur. De verschillende ruimtes zorgde ervoor dat we rustig konden eten en daarna direct het feest konden beginnen waar de band al klaar stond. Ik heb me als bruid die dag als een prinses gevoeld die op haar wenken werd bediend. Door de gesprekken vooraf waren onze wensen en de sfeer die we graag wilden hebben duidelijk, toen jullie op de dag zelf mijn boeket zagen hebben jullie nog gipskruid gehaald voor op de tafels. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en kijken met plezier terug op de mooie herinnering en de mooie plaatjes. Ook van onze gasten hebben wij veel positieve reacties gehad op de locatie en de bediening. Bedankt!”
Lucas en Tatjana

“De goede zorgen waren in jullie handen tijdens onze huwelijksdag, we hebben genoten!”
Barbara en Toke

“Onze huwelijksdag was goed georganiseerd en verzorgd, onze complimenten en heel veel dank; we hebben enorm genoten en een fantastische dag gehad”
Bart en Kim

“7 juli 2014 hebben wij onze bruiloft bij Anafora Parkrestaurant gevierd. Het was een ontzettend mooie locatie en we hebben er met zijn allen van genoten.
Mooie dag, leuke locatie en goed personeel waar we makkelijk dingen mee konden overleggen. Het is een unieke locatie wat aanvoelt als een paleisje! Leuke speeltuin voor de kinderen en een mooi park waar je lekker een wandeling kan maken. Een eigen ruimte boven was ook zeer ideaal voor onze spullen of voor als iemand zich wilde opfrissen of terugtrekken!”
Martijn en Cindy

“Top locatie, top bediening en service en bij elk soort weer is bij Anafora ontspanning en gezelligheid te vinden! Wij hebben er onze bruiloft mogen vieren op 15/8/14 en alles was uitermate goed verzorgd en heel relaxt! Bedankt dames en heren van Anafora!”
Eduard en Rosanne

Op 16 januari hebben wij onze gehele trouwdag bij Anafora gevierd. Van burgerlijk huwelijk, receptie, diner en feest, alles was super geregeld! Mede door de prettige voorbereidingsgesprekken is de gehele dag ingevuld zoals wij hebben bedacht. Ook de bediening en service op de dag zelf was erg goed en prettig. Locatie is erg mooi gelegen en vrijwel al onze gasten vonden het er sprookjesachtig uitzien.
Mark en Leonie