Trouwlocatie

Parkrestaurant Anafora officiële trouwlocatie

Trouwen in het park met uitzicht op het water? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig huwelijksfeest? Trouwlocatie Utrecht

Prachtige trouwlocatie gelegen nabij Utrecht

Met haar ligging midden in de tuinen van het prachtige Máximapark biedt het sfeervolle Anafora u elk seizoen een sprookjesachtig decor voor uw huwelijk.

Van de trouwceremonie tot een bruisend feest, jullie mooiste dag kan van ‘s morgens vroeg tot middernacht bij Anafora gevierd worden. Zelfs voor een romantische bruidsreportage hoeven jullie het Máximapark niet uit!

Officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrecht

Wist je trouwens dat Anafora een vaste en officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrecht is en je ook buiten (aan de waterkant!) kunt trouwen?

Van 2 tot 250 personen!

De trouwlocatie van Anafora biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 250 personen, voor elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend bruiloftsfeest. Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Nieuwbouw – Opening September 2018 

Op dit moment wordt er bovendien een prachtige aanbouw met nieuwe Parkzalen gerealiseerd. Dit extra pand biedt een stijlvolle grote zaal (150 pers) met eigen tuin & terras, een unieke underground ‘Men’s Cave’ en een workshop-keuken . Een Buitenhof met fontein, geschikt voor bijv. het plaatsen van foodtrucks, maakt de setting compleet. In combinatie met de overige zalen een ideale locatie voor grotere evenementen. 

Maak gerust een afspraak en neem tijdens kantoortijden contact op met onze afdeling Sales & Reserveringen via tel. 030 677 1005 of welkom@anafora.nl. 

Wil je onze huwelijksbrochure ontvangen, klik hier.

Trouwlocatie in Utrecht

 

 

Over de trouwlocatie

Anafora is een stadspark in Utrecht. Dit bijzondere park is vernoemd naar koningin Máxima. Het park heette oorspronkelijk het ‘Leidsche Rijn Park’, maar werd ter ere van koningin Máxima haar veertigste verjaardag hernoemd. Koningin Máxima heeft het park officieel geopend op 5 juli 2013. Het park is maar liefst 300 hectare groot. Heel het jaar door is het hier druk, vooral in de lente en in de zomer. Bezoekers komen hier graag om te wandelen, sporten, te genieten van de natuur en natuurlijk voor een lekker hapje en drankje. Anafora heeft hier een perfecte locatie voor. Gelegen midden in het park, met een opvallend pand. Behalve een kop koffie drinken en heerlijk dineren, kan er bij Anafora ook heel het jaar door getrouwd worden. De perfecte trouwlocatie!

20% bloemenkorting bij Intratuin Leidsche Rijn

Anafora heeft samen met Intratuin Leidsche Rijn een exclusieve aanbieding voor u. Iedereen die zijn bruiloft of huwelijksfeest boekt bij Anafora, krijgt namelijk 20% korting op alle bruidsboeketten, corsages en bloemstukken (intensief handwerk uitgezonderd). Bezoek eenvoudig de Intratuinvestiging aan de Utrechtseweg 12 om samen met hen uw bloemenwensen om te zetten naar schitterende bloemstukken. Bij het ophalen en betalen van de bloemenstukken aan de kassa van de Intratuin, gebruikt u eenvoudigweg de door ons aan u verstrekte kortingspas. Zo maakt u direct gebruik van de exclusieve 20% kortingsaanbieding. Schitterend toch.