Trouwlocatie Utrecht

Trouwen op een romantische plek, midden in het groen en aan het water? Is dat mogelijk in Utrecht? Jazeker! Bij Parkrestaurant Anafora, trouwlocatie Utrecht!

trouwlocatie utrecht

Deze sfeervolle unieke trouwlocatie in Utrecht ligt aan de Oude Vikingrijn in het Maximapark. Dit is aan de westkant van Utrecht. Zeer goed bereikbaar op minder dan 5 minuten rijden van de A2 en A12.

Via een mooie oprijlaan die prachtig te versieren is, bereik je lopend, met koets of met de Club Car van Anafora het restaurant. Het restaurant die tevens als trouwlocatie Utrecht fungeert is gebaseerd op een schetsontwerp van Cuypers. Cuypers is onder andere bekend van het Rijksmuseum en Kasteel de Haar.

Trouwlocatie Utrecht

Parkrestaurant Anafora is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrecht. Dat betekent dat je je hele bruiloft op één adres kunt vieren: van huwelijksvoltrekking, receptie en diner tot spetterend feest. Zelfs voor de fotosessie hoef je het park niet uit. Bij mooi weer kun je buiten trouwen aan de waterkant. Midden in de natuur in alle rust, en dat alles op een steenworp afstand van de grote stad Utrecht. Maar ook in de winter wordt jullie bruiloft op deze trouwlocatie een sprookje. Elk seizoen heeft zijn charme en maakt Anafora bijzonder en jullie bruiloft uniek! Anafora, de perfecte trouwlocatie in Utrecht.

Trouwlocatie Utrecht: waar alles mogelijk is

Graag stellen wij samen met jullie de ideale bruiloft samen. Van 2 tot 250 personen onze flexibele trouwlocatie kan elk feest aan. En of je nu kiest voor een high tea, diner of gezellige BBQ met de daggasten, uitgebreide huwelijksreceptie of bruisend bruiloftsfeest, bij Anafora maken we er een ‘perfect wedding’ van. Dit is de mooiste dag van jullie leven en graag dragen wij daar ons steentje aan bij. Voorafgaand bespreken we dan ook uitgebreid jullie wensen en stemmen die af op de mogelijkheden van onze trouwlocatie.

Mogelijkheden trouwlocatie Utrecht

Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze trouwlocatie Utrecht? Download onze trouwbrochure of neem contact op met ons!