Trouwlocatie Maarssen

Een bruiloft organiseren is een hele klus. Er gaat veel oriëntatie en verschillende overwegingen aan vooraf. De bruidsjurk, de ringen, binnen of buiten trouwen, het gezelschap en ga zo maar door. Een van de belangrijkste punten van jullie droomhuwelijk is de locatie. Want welke trouwlocatie kiezen jullie? Wil je dichtbij huis trouwen of zoek je een locatie centraal in Nederland? In dat geval kom je uit bij trouwlocatie Maarssen.

trouwlocatie maarssen

Centraal gelegen: Trouwlocatie Maarssen

Onze vrienden, familie en kennissen wonen vaak verspreid over het hele land. Wanneer je gaat trouwen is dit vaak iets om rekening mee te houden. Wanneer je op zoek bent naar een locatie die centraal gelegen is in Midden Nederland, dan kom je al gauw bij Utrecht uit. Combineer de centraal gelegen locatie van Utrecht met de prachtige omgeving in Maarssen en je komt bij Anafora uit. Anafora is een trouwlocatie in Vleuten (nabij Maarssen), gelegen in het prachtige Máximapark.

Vleuten ligt op een steenworpafstand van Utrecht, het is een afstand van slechts 15 kilometer! Het Máximapark is een bijzonder park, ter grootte van de Utrechtse binnenstad. En in dat bijzondere park kun je Anafora vinden. Een bijzondere trouwlocatie in Vleuten!

Centraal gelegen, en alles op één locatie

Komen de genodigden van jullie bruiloft uit heel Nederland? Dan is het fijn als alles op zich op één locatie kan afspelen. Van bruidsceremonie, receptie en heerlijk diner tot aan een spetterend feest. Voldoende parkeergelegenheid is een must in dit geval. Kies je voor Anafora’s trouwlocatie Maarssen, dan kies je voor een complete bruiloft.

Wat maakt Anafora zo bijzonder?

Behalve de centrale ligging in Vleuten, zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor Anafora. Zo kun je bij ons heel het jaar door binnen of buiten trouwen. Heb je er altijd al over gedroomd om buiten te trouwen? Wij hebben voor elk seizoen een prachtig thema. Bij Anafora organiseer je samen met onze Wedding Planner de bruiloft zoals jullie hem wensen. Van 2 tot 250 personen, wij hebben de ruimte!

Benieuwd naar meer voordelen van jullie trouwlocatie in Maarssen? Download onze trouwbrochure of neem contact op met ons!