Leerling/Stage zelfstandig werkend Gastheer/Gastvrouw

Anafora Parkrestaurant  is een drukbezochte horecalocatie op een prachtige, inspirerende plek in het Máximapark in Utrecht. Passie voor eten, drinken en gastvrijheid combineren we met speciale aandacht voor culturele activiteiten.

Stage/Leerling zelfstandig werkend Gastvrouw/Gastheer

 Profiel

  • Gastvrijheid is jouw passie. Als gastvrouw/gastheer ben je hét visitekaartje van Anafora. Het verzorgen van een onvergetelijke Anafora-beleving voor onze gasten is jouw doel. Je zorgt voor onze gasten vanaf het moment van binnenkomst en totdat zij weer tevreden naar huis gaan. Je zorgt dat het de gast aan niets ontbreekt en helpt ze met alles. Ook vind je het leuk om gasten te adviseren, over eten en drinken maar ook over Anafora’s arrangementen. Daarnaast heb je een oog voor detail, netheid en houdt graag alles schoon en opgeruimd. Bovenal ben je een fijne collega om mee samen te werken. Daarnaast hou je toezicht op de naleving van de HACCP, Sociale Hygiëne en Veiligheid.

 Functie eisen

  • Je volgt een Hotelschool of Horeca opleiding op minimaal MBO 3 niveau (bijvoorbeeld Zelfstandig werkend Gastheer/Gastvrouw of Leisure & Hospitality Executive)
  • Je bent representatief, opmerkzaam, stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en energiek.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een open, sprankelende en vriendelijke persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt met mensen.

 Wij bieden

Wij bieden je een afwisselende, uitdagende en door Kenwerk /  Ecabo erkende stage voor 4 of 5 dagen per week binnen een enthousiast en collegiaal team. Aanvang is in overleg. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een ervaren leermeester.  Intern verzorgen wij regelmatig trainingen voor het personeel, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen die bij ons werkt zich blijft ontwikkelen.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV z.s.m. aan Marleen de Waal, via werken@anafora.nl. Meer informatie over Anafora is te vinden op www.anafora.nl

Terug naar vacature overzicht

Solliciteren bij Anafora Parkrestaurant

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.