Route & Park and Ride Club Car

Adres

Anafora Parkrestaurant
Uilenboslaan 1
3451 GB Vleuten

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover het Máximapark, gelegen aan de Utrechtseweg. Het Máximapark is een voetgangersgebied. Betreden met de auto is niet toegestaan. Handhaving is van toepassing.
Navigatieadres parkeerplaats:
Utrechtseweg 4, Vleuten

Onderstaande planner helpt u met behulp van locatiebepaling bij het plannen van uw route naar Anafora. Let op: het Máximapark is autovrij. Vanaf het parkeerterrein is het circa 5 minuten lopen naar Anafora Parkrestaurant.

U kunt zich comfortabel laten rijden met de Anafora ‘Park & Ride’ Club Car. Wanneer u ons tevoren belt (030-6771005) wordt u van en naar de parkeerplaats gehaald en gebracht.

Golfcar

Met de auto: Komend vanuit de richting Amsterdam of Den Bosch/Utrecht verlaat u bij afrit 6 de A2 en rijdt u richting Vleuten. Bij de tweede verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Ter hoogte van het spoorviaduct sorteert u linksvoor maar u rijdt op de kruising bij de verkeerslichten gewoon rechtdoor. Na 100 meter gaat u linksaf naar het parkeerterrein van het Máximapark.

Met het openbaar vervoer: Buslijn 28 rijdt naar Vleuterweide. U kunt uitstappen bij halte Vleuterweide Centrum. Indien u met buslijn 127 reist, stapt u uit bij halte Parkzichtlaan. Van daaruit is het een wandeling van ruim 10 minuten naar het begin van het park en na 5 minuten arriveert u bij Anafora Parkrestaurant. Met de trein kunt u naar station Vleuten of Terwijde reizen. Vanaf beide stations is het een wandeling van ca. 30 minuten naar Anafora Parkrestaurant. Kijkt u voor actuele reisinformatie op www.9292.nl

Met de fiets: Anafora Parkrestaurant is met de fiets vanuit alle richtingen vanaf het Lint van het Máximapark uitstekend bereikbaar. U kunt de ingangen nemen aan de Utrechtseweg, de Alendorperweg en de Europaweg in Vleuten.