Open Trouwlocatie Route

Op zondag 3 juli a.s. is Anafora Parkrestaurant vrijblijvend te bezichtigen voor toekomstigste bruidsparen, tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Van 11.00 – 17.00 uur staat ons team klaar om de bruidsparen kennis te laten maken met onze toptrouwlocatie!

Anafora draagt vol trots het Keurmerk Trouwen van de NTBO: een keurmerk dat staat voor een professioneel, betrouwbaar en innovatief bedrijf in de trouwbranche.

Anafora als trouwlocatie
Met de ligging midden in de tuinen van het prachtige Máximapark biedt het sfeervolle Anafora bruidsparen elk seizoen een sprookjesachtig decor voor hun huwelijk. Van de trouwceremonie tot een bruisend feest, de mooiste dag kan van ‘s morgens vroeg tot middernacht bij Anafora gevierd worden. Zelfs voor een romantische bruidsreportage hoeft het bruidspaar het Máximapark niet uit! Wisten jullie trouwens dat Anafora een vaste en officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrecht is en je ook buiten (aan de waterkant!) kunt trouwen? Anafora biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 250 personen, voor elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend bruiloftsfeest. Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Kosteloos aanmelden kan via de website van Open Toptrouwlocatie Route. Lukt het niet om tijdens deze route langs te komen? Op een andere dag en tijdstip staan wij ook voor jullie klaar. Stuur ons een mail via welkom@anafora.nl of bel ons op 030-6771005.

Bekijk ook alvast onze trouwbrochure om een goede sfeerimpressie te krijgen!

Wees welkom!

Buiten Trouwen Maarssen

 

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.