Mijn Suikertante

Deze dag is voor ieder bruidspaar uniek. Op zo’n bijzondere dag mag een bijzondere bruidstaart zeker niet ontbreken. Een bruidstaart die geheel naar jullie wensen is gemaakt. Immers is het aansnijden van de bruidstaart een hoogtepunt van de dag. Mijn Suikertante is een professioneel patissier en gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Zij werken alleen met de beste grondstoffen en maken alle producten zelf, om zo de beste kwaliteit te leveren.

Om tot een juiste smaak keuze te komen voor een bruidstaart is een proeverij vaak zeer gewenst. Zeker als jullie nog niet weten welke smaak de bruidstaart moet hebben. Er is een ruime keuze aan vullingen die in hun eigen patisserie worden ontwikkeld. Bij een proeverij maken zij 3 verschillende proeftaarten met 3 verschillende smaken. Het uiterlijk van de proeftaarten wordt van te voren met jullie afgestemd, om tijdens de proeverij een impressie te geven van de mogelijkheden met jullie wensen. Op deze manier selecteren jullie samen welke smaak je het lekkerst vindt en hoe de bruidstaart uiteindelijk zal worden. De proeverij duurt ruim 1 uur. Een proeverij kost 47,50 euro en kan alleen op afspraak ingepland worden.

Bruidstaarten zijn er van klassiek tot eigenzinnig: The sky is the limit! Richtprijs bruidstaarten: vanaf 6,25 euro p.p..

Willen jullie een proeverij aanvragen of een bruidstaart bestellen? Neem dan contact op met Mijn Suikertante via onderstaande gegevens.

Mijn Suikertante
Monique van Oostenbruggen
06-543 62 631
www.mijn-suikertante.nl
vanmijnsuikertante@gmail.com

jpeg site

Comments are closed.