MaMaMarkt

Kom je ook naar onze MaMaMarkt op 19 juni 2015?Mamacafe Leidsche Rijn in Anafora

Wat is de MaMaMarkt? Dit is een leuke ochtend voor alle mama’s in Leidsche Rijn. Of je nou nog maar net (of net niet) mama bent of al héél lang, alle mama’s zijn welkom! Zoals altijd is de entree gratis, je betaalt alleen je eigen consumptie. Maar wat krijg je veel leuke gratis dingen die ochtend en is er een markt van leuke aanbieders in Leidsche Rijn! Kom je ook?

Laat jezelf verwennen in de beautystraat met een ontspannende stoelmassage, laat je haren en je nagels doen en uiteraard je make-up!Maar dat is nog niet alles, ook de innerlijke mama wordt verzorgd. Wat dacht je van een groene smoothie en advies over voeding en vitaliteit of advies over draagdoeken?

Naast al deze gratis diensten, kan je ook leuke dingen kopen. Alle winkels hebben beloofd een leuke MaMaMarkt-aanbieding te presenteren! Kleding, sieraden, handgemaakte sjaals en sieraden, leuke hebbedingetjes en hippe cadeaus!

Er is ook mogelijkheid voor kinderopvang, op locatie voor de grotere kinderen en bij een vestiging in de buurt, verzorgd door Partou Kinderopvang. Partou regelt busjes die van Anafora naar de kinderopvang rijden, dus geen zorgen dat je niet snel genoeg bij je kindje bent …

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Dreumeland, Baby & Borstvoeding, Yunio Kraamzorg en Anafora Parkrestaurant.

Aanmelden kan via mamacafeleidscherijn.nl/mamamarkt!

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.