Leerling zelfstandig werkend Kok

Anafora Parkrestaurant  is een drukbezochte horecalocatie op een prachtige, inspirerende plek in het Máximapark in Utrecht. Passie voor eten, drinken en gastvrijheid combineren we met speciale aandacht voor culturele activiteiten.

Anafora groeit! Daarom hebben we binnenkort ruimte voor een:

Leerling Zelfstandig werkend Kok

 Profiel 

We zoeken een leerling kok met passie voor koken en gastvrijheid. Tijdens je stage zorg je onder begeleiding van een ervaren chef kok voor het tot stand komen van zowel à la carte gerechten als banquet menu’s. Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van uiteenlopende keukenwerkzaamheden zoals:

* Voorbereiden van ingrediënten en bereiden van gerechten. We werken bij voorkeur met verse en biologische ingrediënten

* Toepassen van veiligheidsregels en hygiëne en deze naleven

* Zorg dragen voor en actief bijdragen aan het tot stand komen van nieuwe menu’s

* Schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines, apparatuur e.d.

* Allround meedraaien in de keuken van Anafora

 Functie eisen

  • Je volgt een Hotel- of Horeca opleiding
  • Je bent leergierig, stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk, energiek.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een open persoonlijkheid die in teamverband en ook goed zelfstandig kan werken.
  • Je hebt een goed gevoel voor kwaliteit en service, smaak en presentatie.

 Wij bieden

Wij bieden je een leuke, uitdagende en door Kenwerk erkende leerplaats voor 4 of 5 dagen per week binnen een enthousiast en collegiaal team. Aanvang is in overleg. We geven je persoonlijke begeleiding door een ervaren leermeester; bij ons krijg je het vak snel onder de knie.

 Solliciteren? 

Stuur je motivatie en CV aan Marleen de Waal via werken@anafora.nl. Meer informatie over Anafora is te vinden op www.anafora.nl.

Terug naar vacature overzicht

Solliciteren bij Anafora Parkrestaurant

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.