Leef Lef Loop

Op zaterdag 21 juni a.s. vindt op het Lint in het Maximapark bij Anafora de Leef Lef Loop plaats. Een loopevenement waarbij 5 km kan worden hard gelopen of 2,5 km kan worden gewandeld voor het goede doel.

In 2013 was de Leef Lef loop een groot succes. Toen werd er ruim € 15.000,- voor het KWF opgehaald! Dit jaar zal er worden gelopen voor het Helen Dowling Instituut. Het Helen Dowling Instituut helpt mensen met kanker én hun naasten met bij de emotionele verwerking van de ziekte door het bieden van de best bewezen psychologische zorg.

De start van de loop is om 11:00 uur bij Anafora Parkrestaurant.

Uiteraard draagt Anafora Parkrestaurant ook haar steentje bij aan dit evenement. Bij elke verkochte lunchdeal wordt er € 1,- gedoneerd aan het Helen Dowling Instituut.

Meedoen?

De organisatie van de Leef Lef Loop hoopt zoveel mogelijk deelnemers en sponsoren enthousiast te maken. Jong en oud, iedereen is van harte welkom om aan dit evenement mee te doen. Aanmelden kan door een mail te sturen aan leeflefhdi@gmail.com. Dat kan tot ongeveer drie weken voor de loop.

Meer informatie over dit evenement, het goede doel, deelname, het werven van sponsoren e.d. vind je op www.justgiving.nl/leef-lef-hdi

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.