Koningsdag

Koningsdag bij Anafora!

Wil jij dit jaar een gezellige en relaxte Koningsdag? Kom dan naar Anafora in het ‘koninklijke’ Máximapark en geniet van een kop koffie met Oranje bol op het terras in de zon.

Alle ‘Orange’ Babies die op Koningsdag in Leidsche Rijn geboren worden, worden Erekids van Parkrestaurant Anafora! Tot 12 jaar profiteren zij van gratis ranja en gratis pannenkoeken. Verwacht jij binnenkort een kindje… maak er dan een koninklijke bevalling van op maandag 27 april a.s.!

Bericht ons via twitter of e-mail (welkom@anafora.nl) met een foto van het geboortekaartje. We nodigen jullie dan uit voor een kop koffie met gebak, zodat we jullie prins of prinses kunnen bewonderen en hem/haar tot ‘Orange’ Baby van Anafora kunnen kronen.

Voor de kinderen die al op de wereld gebracht zijn is er uiteraard ook voldoende te doen. Heerlijke muziek, Oud-Hollandse spelen en uiteraard De Bosspeeltuin. In de middag zetten we de Aperol Spritz klaar en zorgt DJ Arno van de Ghostline Drive-In show voor een heerlijk muziekje. Kom je ook?

We zijn vanaf 10 uur geopend en kijken uit naar je komst!

Wees welkom!

_DSC3265 - Credit Adrian Kuipers

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.