Kids

Een gezellig feest met vriendjes en vriendinnetjes? Een geweldig Schminkfeest of ‘gewoon’ lekker spelen in de Bosspeeltuin? Voor een gaaf, ontspannen en zorgeloos kinderfeest bent u van harte welkom bij Anafora!

De kleine Bosspeeltuin – € 9,50 per kind

 • pannenkoek of knakworst met friet
 • vuurwerk voor de jarige
 • limonade
 • waterijsje
 • kleurplaten en potloden
 • mogelijkheid om in de Bosspeeltuin te spelen

De grote Bosspeeltuin – € 11,50 per kind

 • étagère met fruit, gezonde broodjes en zoete hapjes
 • vuurwerk voor de jarige
 • kannen limonade
 • waterijsje
 • kleurplaten en potloden
 • mogelijkheid om in de Bosspeeltuin te spelen

Schmink- en Speeltuinfeest – € 15,75 per kind
Kom voor je verjaardag lekker spelen in De Bosspeeltuin! Een mooi geschminkt gezicht of een stoere glittertattoo op je arm maakt je feest helemaal compleet! Een vlinder, spiderman, bloemenmeisje, monster of prinses… De schminkers kunnen alles maken. Met kleurplaten en potloden voor de kinderen die even moeten wachten. Aansluitend op of voorafgaand aan het schminken eten de kinderen naar keuze een pannenkoek of knakworst met friet en is er limonade en een waterijsje toe. Het schminken duurt ongeveer een uur. Dit feestje is op aanvraag te reserveren en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het minimum aantal kinderen is 6. Vermeldt u in onderstaand reserveringsformulier svp de leeftijden van de kinderen, het eventuele thema van het feestje, de verhouding jongens/meisjes, en of u kiest voor schminken of glittertattoos.

(LET OP: De mogelijkheid van het boeken van het arrangement is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze schminkers)

Waterfietsen op de zwaan – Huur € 10,- per waterfiets (per half uur, 4 personen)
Lekker ontspannen dobberen of actief waterfietsen op de Vikingrijn? Op een droge dag is er bijna niets leuker dan ‘spelevaren’ op de zwanen bij Anafora. Er zijn zwemvesten beschikbaar. Per ‘zwaan’ is het achterlaten van een borg van € 10,- verplicht. Het verhuren vindt alleen plaats in de periode van april tot en met oktober. Wanneer u gebruik wilt maken van de waterfietsen raden we u aan deze te reserveren. 

Zingende beelden – Geen kosten
Cultuur19 heeft een speelse routekaart gemaakt langs de Zingende beelden in het Máximapark. Met deze kaart kunt u samen met de kinderen de 7 mooie (internationale) kunstwerken ontdekken en onderzoeken. De tocht is gemaakt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en is het hele jaar door te wandelen. Deze kaart is op reservering gratis bij ons te verkrijgen. Wilt u de route gebruiken, vermeld dit dan svp in uw reserveringsformulier.

Speuren door het Máximapark – (€ 2,50 per apparaat, € 50,- borg per apparaat)
Met behulp van een GPS apparaat samen op zoek naar de verborgen schat in het Máximapark? Voor kinderen vanaf 12 jaar heeft Cultuur19 een spannende geocache-route ontwikkeld. Het kompas wijst u door het invoeren van de coördinaten de weg naar de schat. Onderweg komt u langs de Zingende Beelden; 7 prachtige internationale kunstwerken in het Máximapark. Bij Anafora kunt u een GPS-apparaat huren. Voor gebruik van het apparaat wordt € 2,50 per apparaat in rekening gebracht en een borgsom van € 50,- (contact of per PIN) te betalen, die u na inlevering van het apparaat weer retour krijgt. Geeft u bij uw reservering s.v.p. tevoren aan dat u gebruik wenst te maken van een GPS apparaat.

Voor het maken van een reservering kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales & Reserveringen.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur via welkom@anafora.nl of telefonisch op 030-6771005. Graag maken wij voor u een passend voorstel.