Magische Feestdagen bij Anafora

Dit jaar hoef je geen kerstbrunch te bereiden of je zorgen te maken over de afwas. Bij Anafora Parkrestaurant & Events nodigen we je uit om de drukte te vermijden en je te laten verwennen tijdens de decembermaand.

Laat je betoveren door de kerstsfeer en geniet van een onvergetelijke tijd met vrienden en familie. Onze koks hebben weer een heerlijk menu samengesteld met seizoensgebonden lekkernijen. Of het nu gaat om een kerstbrunch of een diner met een grote groep, we hebben voor ieder wat wils.

Zakelijke kerstborrels & diners

De decembermaand is natuurlijk een ideale tijd om al jullie zakelijke successen van 2023 te vieren. 

Daarom bieden we in november en december diverse diners en borrels aan. Zo kan u samen met collega’s en/of partners de koude winterdagen feestelijk afsluiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Kerstbrunch 2023!

Geniet samen met vrienden en familie tijdens de kerstdagen van onze heerlijke kerstbrunch!

Op eerste en tweede kerstdag openen we om 11:00 uur onze deuren. U geniet van een uitgebreid buffet met soepen, luxe broodjes, koude en warme gerechten. We sluiten de kerstbrunch uiteraard af met verschillende zoete lekkernijen.

Kinderen worden natuurlijk niet vergeten bij Anafora – we hebben een speciaal kinderbuffet samengesteld dat zelfs de meest kieskeurige kleine eters zal bekoren. Ook is er een aparte zaal gereserveerd voor entertainment. Wie weet komt de Kerstman ook nog even langs…

Wanneer: 25 & 26 december

Inloop vanaf: 10.45 tot 11.00 uur

Buffet van: 11.00 tot 14.00 uur

Reserveren enkel nog mogelijk via welkom@anafora.nl

Kerstlunch en diner voor grote groepen

Wilt u buiten de kerstdagen om ook kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook dit jaar diverse diners en lunches aan!  Ons uitgebreide foodbook geeft keuze uit een luxe broodjeslunch, gangendiner, keuzebuffet of winterse barbecue. Vraag een offerte aan voor meer informatie