InBetweenCafé

Gratis | Máximaparkzaal

InBetweenCafe Anafora Leidsche RijnElke 2e dinsdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur vindt in Anafora het InBetweenCafé plaats. Een toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen in Leidsche Rijn die in between jobs of opdrachten is! Voor werkzoekenden en zelfstandigen, jong en oud, net thuis of herintredend. Een netwerkcafé om van gedachten te wisselen met andere werkzoekenden en daarnaast de mogelijkheid om professioneel advies te krijgen. Iedere bijeenkomst staat in het teken van werk gerelateerde thema’s waarbij ook een loopbaancoach, adviseur of arbeidsmarktdeskundige aanwezig is. Denk daarbij aan sollicitatietraining, hoe verbeter je je cv, zelfstandig ondernemen, het UWV, vacatures en social media, enzovoort. Alle aanwezigen kunnen – als ze dat willen – deelnemen aan een sessie naar keuze onder leiding van een professional.

Anafora vindt het belangrijk om bij te dragen aan het welbevinden van de bewoners en de sociale cohesie in Leidsche Rijn. Eigenaar Anafora Happy Megally: “Bovendien vinden we het belangrijk dat ieder mens, jong en oud, zich blijft ontwikkelen en een nieuwe stap maakt. Daarom dragen we het initiatief van In Between Cafe dan ook een warm hart toe.”

Het InBetweenCafe is een particulier initiatief van: John Cornelisse, Johan Nota, Eveline Noordelij en Evalien van ’t Veen.

Kom langs voor advies, koffie, netwerken en de gezelligheid!

Meedoen aan het InBetweenCafe is gratis. Je hoeft alleen je eigen consumptie te betalen.

 

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.