Feestlocatie

De ideale feestlocatie voor een bruiloft, familiefeest of zakelijk event.

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor feest of partij? Bij Anafora Parkrestaurant bent u op het juiste adres. Van babyshower, verjaardag, huwelijk, jubileum of familiereunie, van 2 tot 250 personen, voor elk event bent u van harte welkom en maken we een passend voorstel.

Anafora beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes, met veel daglicht en openslaande deuren, die flexibel te combineren zijn. Bij mooi weer profiteert u bovendien van uw eigen terras. Bekijk ook onze nieuwbouw! Open per september 2018. 

Parkrestaurant Anafora een unieke en bijzondere feestlocatie

Wist u dat Anafora is ontworpen op een basis van een schetsontwerp van de wereldberoemde Pierre Cuypers? Onder andere bekend van het Rijksmuseum en Kasteel de Haar.

Het prachtige restaurant ligt aan de oever van de Viking Rijn in het hart van het groene en waterrijke Maximapark. Uniek aan dit park zijn de Japanse Tuin, de Vlindertuin en de grote Bosspeeltuin. In 2013 zijn het Maximapark en Anafora officieel geopend door Hare Majesteit de Koningin Maxima.

Parkrestaurant Anafora is een officiële trouwlocatie

Gezien de vele huwelijken die bij Anafora zijn voltrokken, heeft de Gemeente Utrecht het Parkrestaurant opgenomen als officiële trouwlocatie, ofwel Huis der Gemeente. Dit betekent dat je de hele bruiloft op één locatie kunt vieren. Van ceremonie, receptie, diner tot spetterend feest. Klik hier voor meer informatie over trouwen.

Ook voor feestjes met kinderen, is Anafora de perfecte place to be!

Direct naast het Parkrestaurant ligt de avontuurlijke Bosspeeltuin, met voornamelijk houten speeltoestellen. De kids kunnen hier heerlijk spelen en ravotten. De speeltuin heeft maar één uitgang, vlak naast het terras van Anafora. Wel zo overzichtelijk voor de ouders! Grotere kinderen kunnen in het park skeeleren of skateboarden of bij mooi weer gebruik maken van de zwaantjes waterfietsen.

Een gezellige familiereünie of bedrijfsfeest wordt compleet met onze BBQ

Voor uw reunie of feest bespreken wij graag de gewenste culinaire invulling. Denk hierbij aan een buffet, a la carte diner of walking dinner. Uniek bij Anafora is onze Zuid-Afrikaanse Braai op het terras. Met deze prachtige ‘BBQ’ maakt u ieder feest tot een succes.

Download onze brochure

Maak een afspraak 

Vraag een offerte aan