3 November – 20 December – EET met je hart

‘Samen Vieren’ = ‘Liefde tot de ander’

Het einde van het jaar nadert en de feestmaanden staan voor de deur! We kijken er naar uit om er samen met al onze gasten een gezellige tijd van te maken.

Wij zijn ons er echter ook van bewust dat deze maanden voor velen juist zwaar kunnen zijn. Daarom ondersteunt Anafora EET met je hart om aandacht te geven aan hen die specifiek in deze tijd een lichtpuntje kunnen gebruiken! Een avondje uit eten gaan staat voor gezelligheid met vrienden of familie, maar we vergeten soms dat er veel mensen zijn die dit niet zomaar meer kunnen. Zo eten 1 miljoen ouderen altijd alleen.

Gelukkig is er een heel mooi initiatief EET met je hart dat wij van harte ondersteunen. Samen met de Utrechtse en Biltse horeca en onze gasten zetten wij ons in voor ouderen die zich eenzaam voelen. Met een vrijwillige bijdrage van 1 euro per tafel, gedurende 6 weken per jaar, worden waardevolle wijkgerichte ontmoetingen georganiseerd om kwetsbare ouderen in Utrecht en De Bilt weer mee te laten doen in hun eigen buurt.

Ambassadeur Claudia de Breij: “ EET met je hart laat zien hoe je met een klein beetje moeite een heel groot verschil kan maken. Ik vind het een prachtig initiatief en ondersteun het van harte.”

Op de website kunt u zien welke restaurants nog meer een vuist maken tegen eenzaamheid in Utrecht en de Bilt.

www.metjehart.nl

Naamloos-13_EETmet jehart