Anafora Duurzaam Gastvrij!

Uitreiking Groene Pluim

Maandag 15 september a.s. zal Anafora de Groene Pluim Duurzaam Gastvrij Utrecht in ontvangst nemen. Met een score van 9,4 is Anafora het meest duurzame restaurant van Utrecht en daar zijn we mega trots op!  Wethouder Lot van Hooijdonk van de gemeente Utrecht en Eveline de Kruif van Koninklijke Horeca Nederland zullen de Groene Pluim overhandigen. De feestelijke uitreiking vindt plaats in Anafora van 17.00 tot 19.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Green Key Gold

Eerder deze maand kreeg Anafora als een van de weinige restaurants in Nederland ook al het keurmerk Green Key Gold; het hoogst te behalen niveau van het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Als team zijn we natuurlijk heel erg blij met deze duurzame keurmerken. ‘Respect voor onze omgeving’ is een van onze kernwaarden. Anafora wil een actieve bijdrage leveren aan de verduurzaming van de horeca en de gemeente Utrecht. De Green Key én Groene Pluim zijn een enorm compliment voor onze inzet op het gebied van duurzaamheid. Tegelijkertijd hopen we natuurlijk ook een voorbeeld te zijn voor onze collega-ondernemers. Op dat er nog veel meer collega’s in Utrecht, maar ook elders in Nederland zullen volgen!

 

 

Groepsfoto duurzaamheid 13-6

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.