DJ Promiss

DJ Promiss (Marieke) draait op een aantal bruiloften per jaar en vindt het altijd weer bijzonder! Een huwelijk is een emotionele dag welke jullie willen afsluiten met een onvergetelijk feest. We zijn allemaal wel eens op een feest geweest waar de muziek vreselijk was en de DJ er niks van bakte… Dan merk je hoe belangrijk en bepalend muziek is! Marieke heeft na meer dan 15 jaar professioneel DJ te zijn de nodige ervaring. Zij maakt altijd contact met het publiek en haar werk is een geweldige sfeer en een heerlijk feest te creëren.

Haar draaistijl is lekkere, herkenbare dansmuziek. Niet oubollig maar een moderne, vrolijke mix van klassiekers tot de hits van nu. Meestal van lekker zomers tot knallen aan het eind! Aangepast aan jullie muziekvoorkeur. Wanneer jullie voor Marieke kiezen kunnen jullie desgewenst een afspraak maken om kennis te maken en de details door te spreken. Ook vraagt zij altijd om een lijstje van nummers die niet mogen ontbreken op het feest. Denk aan bijvoorbeeld herinneringen die jullie samen hebben, misschien iets Nederlandstalig, muziek uit je studietijd, of wat je absoluut niet wilt horen!, etc..

Samenwerking met saxofonist(e), percussionist(e), violiste, trompetist, zangeres:
Zij werkt vaak samen met professionele muzikanten. Meestal spelen ze in setjes van zo’n 10 tot 15 minuten. De ervaring leert dat het publiek enorm enthousiast is over het samenspel, de energie en het versterkende effect van het live optreden!

Meer informatie? Neem contact met haar op!

Marieke de Boef
info@djpromiss.nl
www.djpromiss.nl

jpeg site

Comments are closed.