Diabetes Challenge

Diabetes Challenge ‘vierdaagse’  14 t/m 18 september

Wandel mee met de laatste avond van de Diabetes Challenge!

De Diabetes Challenge wandelgroep traint nu sinds april wekelijks voor hun challenge, die in de week van 14 t/m 18 september plaatsvindt. Alle deelnemers gaan 4 keer 8 of 10 km lopen.

De laatste avond, vrijdag 18 september, maken we er een feestelijke afsluiting van in ons  vaste vertrek en aankomst-punt het Anafora Parkrestaurant. De 15 deelnemers nodigen vrienden en familie uit om hen in te huldigen en geïnteresseerden zijn welkom. De wandeling op vrijdag 18 september is van 18.00-20.30, vanaf Anafora (in het Maximapark, Uilenboslaan, Vleuten).

Landelijk wordt deze Challenge op 20 plaatsen gelopen, op initiatief van de ‘Bas van de Goor Foundation’. Woensdag 16 september  loopt Bas  van der Goor zelf mee met onze groep zelf (top-volleyballer met diabetes). Van maandag tot donderdag 14 t/m 17 september loopt de groep van 19.00-21.30.

Het initiatief wordt voortgezet, nieuwe deelnemers zijn welkom om woensdagavond mee te komen wandelen. Begeleiding is door Wandelcoach Nel Smit van LOOP, zie www. wandelgroepLOOP.nl en smitejj@dds.nl.

De organisatie en begeleiding is mede ondersteund door Gezonde Wijk Leidsche Rijn Vleuten De Meern, Julius Gezondheidscentra en Harten voor Sport.

Meer informatie: Astrid van den Broek, Coördinator Gezonde Wijk Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern – avandenbroek@lrjg.nl, 06-27371799.

 

Diabetes Challenge-LR

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.