Culturele Zondag

Culturele Zondag CZ on Tour neemt bezoekers op zondag 13 juli mee naar de mooiste bekende en onbekende culturele plekken aan de randen van Utrecht. Het programma bevat bijzondere (hard)loop-, bus-, wandel-, vaar-, step-, skate en fietsroutes naar nieuwe inspirerende creatieve, culturele en cultuurhistorische hotspots. Ga ‘on tour’ en ontdek de stad opnieuw. In aanloop naar de zondag vindt er een speciaal programma plaats op vrijdagavond 11 en zaterdagmiddag 12 juli als aftrap.

Vijf routes – zo 13 juli
Zondag 13 juli kan men on tour gaan langs vijf verschillende routes: Noord, Oost, Zuid, West en Leidsche Rijn, naar bekende en onbekende plekken aan de randen van Utrecht. Op elke route is een uitgebreid programma van muziek, theater, dans, speurtochten, workshops en meer op creatieve, culturele en cultuurhistorische hotspots.  Binnen de vijf routes kan iedereen zelf zijn eigen programma samenstellen, en zo op eigen gelegenheid op pad gaan per fiets, bus, boot, kano of step. Op elke route is een pleisterplaats, voor een hapje en een drankje en de nodige informatie. Zo fungeert Anafora Parkrestaurant ook als één van de pleisterplekken op de route Leidsche Rijn.

Op vrijdag 11 juli en zaterdag 12 juli vindt er ook nog een speciaal programma plaats. Bekijk het gehele programma op de website van CZ on tour.

cz on tour

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.