Classificaties & Keurmerken

MVO-prijs Utrecht

mvo prijs logo nieuwsBlij en trots! Anafora is winnaar van de MVO-prijs Utrecht! Op 18 juni 2015 werd de winnaar bekend gemaakt tijdens het Groene Peloton Festival. Na een spannende publieksronde, waar we mede door uw steun en stem een #1 positie behaalden, heeft vorige week een officiële jury ons Parkrestaurant bezocht en beoordeeld. De eindstrijd ging hierbij tussen De Fabrique, Multilease en Anafora. Deze prijs geeft ons waardering en vertrouwen in ons werk en ambitie voor de toekomst. De erkenning is voor onze gasten, medewerkers, leveranciers en relaties!

Green Key

Anafora Parkrestaurant heeft het keurmerk Green Key Gold behaald: het hoogst te behalen niveau van het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu staan bij Anafora Parkrestaurant hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om zo milieubewust mogelijk te werk gaan. Klik hier voor meer informatie!

NTBO Keurmerk Trouwen

logo nieuwHet Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen
verdiend omdat ze met hoge cijfers door de screening van een
onafhankelijk onderzoeksbureau zijn gekomen, er verschillende
referenties positief beoordeeld zijn en de mystery guest goed,
professioneel en gastvrij behandeld is. Klik hier voor meer informatie!

Groene Pluim

Naast de Green Key heeft Anafora Parkrestaurant ook de oorkonde ‘Groene Pluim’ behaald, uitgereikt door de Gemeente Utrecht en Koninklijke Horeca Nederland. Horecabedrijven die zich onderscheiden in duurzaamheid, energiegebruik, afval, en water komen in aanmerking voor deze oorkonde.  Energieverbruik, afvalstromen, watergebruik en besparende maatregelen zijn onderdelen waar bedrijven op beoordeeld worden om deze pluim te behalen. Bekijk hier het artikel van Koninklijke Horeca Nederland.