Cake 5

De eigenaren van Cake 5 vinden het erg leuk om te weten voor wie zij een taart gaan maken en nodigen jullie dan ook graag uit in hun atelier/bakkerij, om tijdens een persoonlijk gesprek de wensen voor de taart kunnen bespreken. De bespreking is uitsluitend op afspraak zodat zij de volledige aandacht voor jullie hebben. Uiteraard ontvangen zij jullie geheel vrijblijvend en worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht! Aan de hand van de ideeën die tijdens het gesprek naar voren komen maken ze een schetsvoorstel zodat jullie een beeld krijgen hoe de taart er uit zal komen te zien. Wanneer de schets naar wens is gaan ze aan de slag om jullie persoonlijke bruidstaart te creëren.

Cake 5 houdt niet van zware cake met mierzoete jamvullingen of fondantlagen van een centimeter dik, maar van luchtige biscuits met bijvoorbeeld een vulling van mousse, vruchten en een dunne laag fondant (die tenslotte bedoeld is voor decoratie en niet voor de smaak).

Sinds 2014 zijn ze fulltime bezig met het maken van “eetbare kunst”, zoals sommige klanten van hen wel eens uitroepen. Voordat ze begonnen met Cake 5 hebben ze de nodige opleidingen gevolgd. Zo volgde Claudia de Engelse een Amerikaanse opleiding op het gebied van professionele taartdecoratie en leerde Pim de fijne kneepjes van het vak o.a. bij meesterpatissier Robèrt van Beckhoven.

Richtprijs voor een rijkelijk gedecoreerde complete bruidstaart is € 7,— p.p..

Neem contact met hen op via onderstaande contactgegevens!

Cake 5
Kraaivenstraat 36-02
5048 AB Tilburg
Tel: 06-28564218
www.cake5.nl
pim@cake5.nl

jpeg site

Comments are closed.