Buiten trouwen

Buiten trouwen op een mooie, zonnige dag voegt nét dat beetje extra toe aan je bruiloft. Voor veel mensen is buiten trouwen dan ook een droom. Buiten trouwen in Nederland is niet vanzelfsprekend, we zijn natuurlijk afhankelijk van het weer. Toch zijn er al heel wat stellen die getrouwd zijn in de prachtige buitentuin van Anafora, midden in het prachtige Máximapark! We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van een bruiloft buiten!

buiten trouwen

Buiten trouwen, een onvergetelijke dag!

Is het jouw droom om buiten te trouwen? En ben je aan het oriënteren voor een geschikte locatie? We laten je graag kennismaken met Anafora! Anafora is gevestigd midden in het prachtige Máximapark. Een bijzonder sfeervolle locatie, elk seizoen van het jaar! Voor elk seizoen hebben wij een bijpassend thema gecreëerd, uiteraard is dit thema volledig naar eigen wens aan te passen.

Kies bijvoorbeeld voor een sprookjesachtige bruiloft! 
Dromen jullie van een sprookjesachtige bruiloft? De bruiloft waar je vanaf kleins af aan al over fantaseert? Het is mogelijk in de winter bij Anafora. Buiten trouwen in de winter, in Nederland. Veel mensen hebben hier geen beeld bij. Maar denk eens aan brandende fakkels, een prachtige arreslee, ijsprinsessen op de oprijlaan en warme chocolademelk voor de gasten. Krijg je al zin om buiten te trouwen midden in de winter?

Alles op één locatie

Een bruiloft is een hele organisatie. Maar, geen zorgen. Onze Wedding Planner stelt samen met jullie de ideale bruiloft samen! Het fijne aan buiten trouwen bij Anafora, is dat alles op één locatie is. Van de trouwceremonie, receptie en diner tot een spetterend feest. Jullie prachtige dag vast laten leggen door een bruidsfotograaf? De fotograaf zal prachtige foto’s van jullie maken midden in het park.

Ook aan de kinderen is gedacht! Er is een grote bosspeeltuin, zodat ook de kinderen een onvergetelijke dag zullen hebben!

Buiten trouwen? Neem contact op!

Natuurlijk hopen we je overtuigd te hebben waarom buiten trouwen een echte aanrader is. Wil je meer informatie? Download onze trouwbrochure of neem contact op met ons!