Benefietfeest Sensational Blue

***** UITVERKOCHT *****

Zaterdag 14 maart 2015 organiseert Ladies Circle 60 De Haar opnieuw een spetterend benefietfeest in Anafora Parkrestaurant!

Neem je vrienden mee, dames én heren, en kom naar hét feest van Leidsche Rijn! Lekker dansen op diverse beats van DJ White Vision en genieten van heerlijke cocktails bij de cocktailbar.

Stichting De Jonge Weduwe

Deze avond staat geheel in het teken van Stichting De Jonge Weduwe, een stichting die jonge vrouwen met minderjarige kinderen ondersteunen na het verlies van hun levenspartner. Als jonge weduwe blijf je ontredderd achter en moet er van alles geregeld worden waar je liever nooit verstand van had gehad.

Geld inzamelen

Als hoofdsponsor van Sensational Blue dragen wij samen met Ladies Circle 60 De Haar deze stichting een warm hart toe en willen wij hen steunen. In de aanloop naar deze avond en op de avond zelf streven wij ernaar om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren voor deze stichting.

Wij hopen van harte dat u – als gast van het Sensational Blue Benefietfeest – dat ook wilt doen! Het belooft weer een bijzondere avond te worden!

Praktische informatie:

Datum: Zaterdag 14 maart 2015
Tijd: 20.30 – 01.00 uur
Thema en dresscode van deze avond: A Touch of Blue
Kosten: € 20,- p.p.

Reserveren? Ga naar de website lc60.ladiescircle.nl om je kaarten te kopen.
Wees er snel bij, want op = ook echt op.

 

150126 Sensational Blue - email def

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.