Happy 200th B-day, Adolphe Sax!

€ 34,50 incl. 3-gangen diner en 3 mini-concerten

Het is bijna 200 jaar geleden dat Antoine-Joseph (Adolphe) Sax geboren werd te België. Adolphe droomde van een instrument dat door zijn toon, de verschillen tussen houtblazers, strijkers en koperblazers zou overbruggen. Deze droom resulteerde in een geweldige uitvinding: de saxofoon!

In dit programma gaan we terug naar de oorsprong en nemen we u mee in het verhaal over Adolphe Sax, met originele werken die geschreven zijn voor de saxofoon. Vier de geboorte van Adolphe Sax met Duo Van der Weij – Korobanjko!

Christiaan en Natalja hebben talrijke concerten gegeven in zowel binnen- als buitenland en deelgenomen aan festivals, radio- en tv-opnames. Hun optredens zijn spannend en tegelijkertijd toegankelijk, doordat ze breken met het vaste patroon van het ‘klassieke concert’ en de interactie met hun publiek opzoeken. Hierbij nemen zij de luisteraar niet alleen mee in hun frisse kijk op kamermuziek, maar trakteren ze het publiek ook op de nodige solowerken. Een gepassioneerd en energiek duo dat je niet onberoerd laat!

Praktische zakenduo attacca

Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Prijs: € 34,50 incl. 3-gangen diner en 3 miniconcerten

Lid van KiesKultuur? Dan krijgt u € 7,50 korting.

Reserveren?

Om te reserveren kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, bellen met Anafora op 030-6771005 of mailen naar welkom@anafora.nl onder vermelding van uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en het aantal personen waarvoor u wilt aanmelden.

Bekijk hier de andere culturele activiteiten.

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.