50% korting op zaalhuur

Ook voor meetings, brainstormsessies, trainingen en bedrijfsfeesten bent u bij Anafora van harte welkom! Wij bieden u meerdere ruimtes met veel daglicht, voorzien van alle zakelijke faciliteiten, waaronder moderne AV apparatuur. Graag verwennen wij u tijdens uw verblijf met een heerlijke lunch of diner, bereid met eerlijke en biologische producten. Vergaderarrangementen boekt u al vanaf € 16,95 p.p..

In januari en februari profiteert u van 50% korting op de zaalhuur*! Geldig op alle zakelijke bijeenkomsten, van maandag t/m vrijdag. Klik voor meer informatie over onze zalen, vergaderarrangementen en onze brochure op één van de links hieronder.

Anafora heeft meerdere ruimtes die geschikt zijn voor uw zakelijke bijeenkomst, van 2 tot 200 personen. De Cuyperszaal is een kleine ruimte op de 1e verdieping, uitermate geschikt voor directievergaderingen. De Máximaparkzaal is een prachtig lichte ruimte op de begane grond, geschikt voor een team- of afdelingsoverleg en de Anaforazaal is zeer geschikt voor presentaties of bedrijfsborrels.

Meer informatie over onze zalen

Bekijk hier onze zakelijke brochure

Bekijk hier onze vergaderarrangementen

Anafora biedt u:

  • Een inspirerende plek – midden in het Máximapark
  • Gastvrij en zorgeloos zaken doen
  • Centrale ligging nabij de A2 en A12
  • 100 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis vervoer van en naar parkeerplaats per Anafora Club Car
  • AV-faciliteiten en gratis Wifi.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op. We doen u graag een voorstel op maat!

*Geldig bij boeking vanaf 5 januari 2016.

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.